Skip to main content

Kadoelenweg 121A

Villa 3 – Kadoelenweg 121A

Deze schitterende vrijstaande woning ligt verscholen achter villa 1 en 2 en zorgt daardoor voor veel privacy zodat je hier rustig en ongestoord kunt wonen. Het perceel is met 907 m2 zeer ruim bemeten en grenst aan de zij- en achterkant aan het water. De totale woonoppervlakte bedraagt ca. 216 m2. Rondom de woning kun je meerdere zithoekjes en terrassen maken, er is altijd een plek in de zon! Je parkeert met gemak 2 auto’s op eigen erf aan de voorzijde van de woning.

De woning kenmerkt zich door prachtig bamboehout in diverse plankbreedtes aan de buitenzijde. Aan zowel de achterzijde als beide zijkanten wordt de woning uitgebouwd waardoor een woonverdieping van maar liefst 150 m2 ontstaat.

De woning heeft een doorzonwoonkamer met luxe open keuken (circa 86 m2), studeerkamer, bijkeuken, royale hal en zijvleugel met ouderslaapkamer (of gastenverblijf) met walk-in-closet en eigen badkamer op de begane grond, drie grote slaapkamers en twee volwaardige badkamers op de eerste etage en een vrij indeelbare zolderetage met dakvensters.

De plattegronden zoals getoond op deze website zijn voorbeeldplattegronden. Heb je andere wensen? In deze fase is het nog mogelijk om je eigen indeling te bepalen. Dit geldt niet alleen voor de inrichting van je woning maar voor het ontwerp van je tuin.

Je kunt ervoor kiezen de woning casco, volledig woonklaar of in elke gewenste mengvorm te laten opleveren. De makelaar informeert je graag over alle mogelijkheden.

De villa wordt naar verwachting in Q1 – 2024 opgeleverd.

Deze strak uitgevoerde villa met rustieke uitstraling ligt op een verscholen plek met veel ruimte en privacy!

Bijzonderheden en mogelijke afwerking

Bij ‘casco’ wordt de villa als volgt opgeleverd:

  • voorzien van zonnepanelen
  • verholen goten en zinken hemelwaterafvoeren
  • hoogwaardige materialen en luxe afwerking
  • voorzien van warmtepomp
  • vloerverwarming- en koeling

Koopsom € 1.600.000 v.o.n.

Je eigen unieke plek in Amsterdam!

Contact

Je kunt ons alles vragen

De bouw is inmiddels gestart, rond eind Q1 2024 vindt de oplevering plaats. Villa 3 is de laatste beschikbare villa in dit kleinschalige project. We staan graag voor je klaar om al je vragen beantwoorden. Vul je gegevens in via onderstaand contactformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.